Altafulla Mar Hotel

Blog

Nou Servei De Whatsapp Per Clients Allotjats 619 544 498

Per | 23 May, 2017 | 0 comentaris

En un món on ens hem deixat portar per la necessitat imperiosa de tenir resposta immediata, els establiments turístics amb atenció personal ens hem d’actualitzar cercant noves formes d’interactuar amb els nostres clients amb la màxima celeritat possible. Tenint com a base aquest punt de partida, a l’Altafulla Mar Hotel hem incorporat aquesta temporada 2017 un servei intern de missatgeria instantània basat en una plataforma mundialment utilitzada: Whatsapp.

Aquest nou servei, que òbviament no requereix un fulletó d’instruccions prèvies, i que es pot posar en marxa des del moment del check-in fins al moment del check-out (respectant la política de privacitat i protecció de dades dels nostres hostes), aporta solució d’urgència a tota aquella consulta que un client pot tenir durant la seva estada, sigui interna (recordar l’horari de tancament de piscina, reservar taula al Gastrobar o conèixer l’hora d’inici de l’actuació musical entre moltes d’altres preguntes) o externa (un horari de tren per tornar a l’hotel, una recomanació gastronòmica a la ciutat de Tarragona tot passejant des d’allí o un servei de taxi immediat).

WhatsApp-PNG-Image

Mitjançant aquest enllaç comunicatiu entre l’hoste i nosaltres, el client rep informació directa al seu telèfon mòbil sobre activitats internes del seu interès 3 hores abans de començar-les (la nostra classe de zumba setmanal per exemple) i pot planificar-se el seu temps per tal de no perdre l’oportunitat de gaudir-la.

De la mateixa forma, i davant de la saturació de la comunicació electrònica que rebem en el nostre dia a dia (newsletter i spams informatius de forma massiva via email), el client pot decidir si la seva comunicació via Whatsapp amb nosaltres finalitza al moment en què abandona l’hotel o per contra, vol continuar rebent de tant en tant un missatge informant de les noves promocions que vagin sortint a l’establiment al llarg de l’any (mai més de 3 missatges anuals).

L’acceptació d’aquest nou servei ha estat molt gran entre els nostres visitants i ha significat un nou punt de partida pel que fa a la relació personal que ens agrada mantenir amb ells, tant abans com durant la seva estada, personalitzant la relació com si a casa nostra s’allotgessin, perquè al cap i a la fi, a tots ens agrada que ens cuidin i no ens falti de res quan viatgem.

Categories: blog

Deixa el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb*

*