Altafulla Mar Hotel

Blog

Bienvenidos al Blog del Altafulla Mar Hotel

Por | 3 September, 2015 | 0 comentarios

Benvinguts al BAM!, el Blog de l’ Altafulla Mar. Em presento, el meu nom és Jordi Ferré i soc el director de l’hotel. Fa tot just 1 any que, junt amb la família propietària de l’establiment i el meu bon amic Bernat Cañellas (gran director gastronòmic i la meva mitja taronja profesional) vam iniciar el somni de fer realitat aquest grandíssim i engrescador projecte hoteler. Un any tant sols? bé, realment en fa molts més des del dia en que es va posar la primera pedra de l’edifici, però només 1 any des del dia en que es va posar data oficial d’obertura i inauguració de l’ Altafulla Mar Hotel, per tant el dia en que el marcador es va posar en una compte enrrera frenètica i inexorable. Ha estat un hivern i una primavera molt intensa, equiparable gràficament a una balança, d’una banda amb molts fronts per desenvolupar, decisions i variables pròpies de la posada en marxa de qualsevol nou negoci, i de l’altre banda una il·lusió desfermada per poder fer les coses molt bé des de 0 i poder dissenyar un establiment funcional, atractiu i de qualitat sense voler assolir el luxe.

Des del nostre punt de vista tot negoci té una ànima, la nostra no és altre que oferir als nostres clients un conjunt de tòpics molt extesos però que moltes vegades disten de la realitat. Bon servei, professionalitat i atenció personalitzada, aquestes son les 3 grans columnes de l’ Altafulla Mar Hotel. La nostra ubicació ens posiciona com un destí turístic de sol i platja, però la nostra voluntat és la d’oferir als hostes un establiment on poder descobrir i conèixer de primera mà l’enoturisme, la cultura local i popular, l’art, la música en viu i per sobre de tot la bona gastronomía mediterrània de mercat.

Mitjançant aquest blog intentarem traslladar-vos el nostre punt de vista sobre la filosofía de l’hotel i molts altres aspectes del dia a dia de la realitat turística en aquest món tant canviant que estem vivint; us agraïm la visita i confiem poder interactuar de forma conjunta amb tots vosaltres.

Salutacions cordials,

Jordi Ferré Alzúria & Bernat Cañellas Solsona
Director Hotel & Director Gastronòmic

 hotel-director

gastronomy-director

Categorías: blog

Deja un comentario

Su dirección de e-mail no será publicada. Los campos obligatorios se indican con*

*